tiistai 15. syyskuuta 2020

Vuodenajat vaihtelevat, mutta piha- ja puutarhaan kaivataan monasti Kangasalallakin pihatyöt puutarhatyöt taitavaa puutarhuria kaupunkimetsuria


Vuodenajat vaihtelevat, mutta piha- ja puutarhaan kaivataan monasti Kangasalallakin pihatyöt puutarhatyöt taitavaa puutarhuria kaupunkimetsuria


Tiedustelut tilaukset ensisijassa e-mail:

Talonmiespalvelu@gmail.com

Hyväksi havaittu keino on motivoida parasta työtä hevosellakin että saa heti porkkanaa. No niin toimin minäkin, käteisellä edetään sopimuksen mukaan homma kuin homma. Aina kun siitä luistaa niin ei aina jää kuin hiki- ja matkakulut itselle vaivaksi. = Talkoita en viitsi tehdä perseaukisille tmv:lle maksuhaluttomille.


Tässä hiljan autoin erästä taiteilijaksi esittäytynyttä lesboa muutossaan Kaukajärveltä Tampereen Koivistonkylään, no jäi rahat saamatta. Joten ymmärrätte varmaan että jatkan sillä paremmalla vaihtoehdolla "rahat kouraan sen mukaan mitä on sovittu heti"-toimitusehdolla.

------------------------

Esimerkki piha- ja puutarhatöistäni: Pensasmustikkapenkin levennys kivireunuksin, tarhamulta, rhodomulta etc vaadittavin toimin:

Katso lisää https://Luomupuutarha.blogspot.com
--------------

Omenapuiden, pihapuiden, pensasaitojen leikkaukset, kaadot, poiskuljetukset: Rahalla saa ja hevosella pääsee, laskuun en hommia hoida.

https://omenapuiden-leikkaukset-Tampere.blogspot.com

--------------------------

Kiinteistönhoitaja muuttoapu kuljetuspalvelut piha- ja puutarhatyöt Kangasala Tampereen talousalue

https://kiinteistonhoitaja-kangasala.blogspot.com/

---------------------------

1 kommentti:

 1. Valkoinen luminen talvi jälleen parin vuoden jälkeen 2021. Morjesta näin tammikuun lopulla 2021 arvon kangasalalaiset, nokialaiset, ylöjärveläiset, pirkkalaiset, lempääläiset tamperelaiset pirkanmaalaiset piha-, puutarha- ja lumenluontiapua tarvitsevat: Kun tilaatte lumenluontipalvelujani, niin muistakaa että kevään tullen samoin pihojen ylimääräinen puusto, pensaat ja toukokuun tullessa nurmikotkin kaipaavat leikkauksia. Varatkaa käteistä, sillä toimintaani kuuluu välitön vastavuoroisuus, niin ei jää hommat, eikä maksut roikkumaan, saati unohtumaan ;).
  Muistakaa hyödyntää tilauksissanne #kotitalousvähennys, #Kotitalousvähennysoikeus #kotitalouksilla
  30.1.2021 tulee lisää lunta, tehkää varauksenne ajoissa https://Lumityot.blogspot.com
  Sähköpostilla talonmiespalvelu@gmail.com ja varatkaa käteistä 50-100€ riippuen pihanne koosta ja ajasta.
  Muistakaa: Kotitalosvähennysoikeus kotitalouksilla kannattaa hyödyntää esim lähiomaisia esim ylenevässä tai alenevassa polvessa lapsia, vanhempia hyödyntäen ja auttaen

  VastaaPoista